Välkommen hit!

Hej,

Vad roligt att du hittat hit!

Jag bestämde mig starta denna bloggen för att ämnen jag vill lyfta fram här, är trots sin frekventa framkomst, ändå inte helt acceptabelt. Vi hittar hundratals instagram konton som visar sina kroppar som de är och använder #bodypositive. Det finns otaliga böcker om att älska sig själv, men i slutändan handlar dem om att acceptera utan så mycket som ett konkret tips, som inte handlar om att skriva positiva saker åt sig själv. Genom att googla, eller se nyheter eller lyssna på poddar, kan vi också hitta flera saker som diskuterar kvinnors plats i samhället men inget konkret finns där heller.

Denna blogg är inte för att konkretisera de redan diskuterade ämnena. Då kanske ni tänker, varför fortsätta läsa då? Hela sociala media flödet täcker dessa diskussioner redan. Eller sen inte?

Detta är en plats för diskussion, åsikter och min historia. Kanske vi kan hjälpas åt och faktiskt få en förändring ske?

Jag har tampats med ätstörning, självdestruktivt beteende efter att läkarna friskförklarade mig från ätstörningen och därefter psykisk ohälsa – som jag än idag jobbar med. Jag har blivit våldtagen, kränkt och minskad. Detta är min historia som, tyvärr inte är den enda när det kommer till kvinnor. Finns givetvis killar som också lider och vi får inte minska lidandet männen får stå ut med. Jag kommer göra mitt bästa att inkludera och dela av ett brett spektrum av tankar, men detta är ändå min historia.

Välkommen att följa den och diskutera med mig!

Julkaissut Theresa

Att flytta från ett land till ett annat är inte lätt. Det som gör det svårare är att göra allt själv. Att lyckas och dessutom trivas är en vinst större än de andra! En finländare innanför Sveriges gränser som försöker balansera livets lyckorus och fallgropar och dessutom älskar varje del av det.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: